The Night Watch
Altijd paraat zelfs als de zon onder gaat.

OPLEIDING

 

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers streven wij ernaar om een grondige en intensieve training te bieden. Onze nieuwe collega's worden volgens een uitgebreid programma ingewerkt en in het begin intensief begeleid door een kwaliteitsmanager. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich nooit alleen voelen en daarom blijven we nauw betrokken en bieden we altijd een ervaren achtervang aan, 7 dagen per week.
Hoewel er een breed scala aan horeca gerelateerde opleidingen in Nederland is, is er geen specifieke opleiding voor nachtreceptionisten/night auditors, terwijl zij wel een cruciale rol spelen in het runnen van het hotel gedurende 1/3 van de dag. Daarom zetten wij ons in voor doorlopende training van ons personeel. We organiseren regelmatig vergaderingen binnen het team, waarin we feedback van het hotel en collega's bespreken en van elkaar kunnen leren. Op deze manier blijven we onszelf uitdagen om steeds beter te worden en onze lat telkens weer hoger te leggen.
Naast persoonlijke opleidingen, bieden wij ook hotel specifieke uitleg over het handelen in calamiteiten. Al onze medewerkers hebben een BHV-diploma en tijdens het inwerken krijgen zij aanvullende training. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn voorbereid op alle situaties, zodat we onze gasten de beste service kunnen bieden.